Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kezelésről

A kliens a kezelés ideje alatt passzívan, a hasán és/vagy a hátán fekszik vagy ül. A kezelés a test meghatározott pontjain történő izom és kötőszöveti fogások specifikus szériáiból áll. A mozdulatok közé néhány perces szünet van beiktatva, ami lehetővé teszi, hogy a test a fogadott impulzusokat feldolgozza és integrálja a saját ritmusában. A szünetek egyéntől függőek, általában 2' és 15' között vannak. A test és a lélek pihen ez idő alatt, paraszimpatikus idegrendszeri túlsúly keletkezik, a kliens megkönnyebbül, ellazul. Ez az állapot elengedhetetlen feltétele a gyúgyulásnak. Az izmokban keletkezett letapadások, keményedések oldódnak, ezzel helyreállítva a kötőszöveti, és ezáltal minden egyéb struktúra áteresztőképességét, átjárhatóságát. Az anyagcsere-folyamatokra hat, a méreganyagok kiválasztódnak és kiürülnek a szervezetből. Minden szervrendszerre hat. A kezelés alatt mélyen relaxált állapot jön létre.

Az első találkozás alkalmával, állapotfelmérés is történik. Aki hozzám érkezik, elmondja, milyen panaszai vannak, ezek mióta állnak fenn, és részesült-e már valamilyen kezelésben. Megfigyelem a testet, hol alakultak ki feszültségek, egyensúlyvesztések, milyen a test általános állapota.
A klinseket nem az orvosi diagnózis alapján kezelem, hanem a testben lévő feszültségeket oldom.
Ahogy oldódnak a merev izmok, úgy oldódnak a megmerevedett hitrendszerek, élethelyzetek. Azt is megbeszéljük, mi vezetett el a diszharmonikus állapotig, és mit célszerű tennie ahhoz, hogy az újra kialakult testharmónia tartóssá váljon.

 

A kezelés időtartama

Konzultációval együtt kb. 1 óra, fehérneműben, vagy vékony gézruhában történik.

 

Miket tapasztalhat a kezelés után?

Előfordulhat, hogy rosszabbnak érezheti állapotát rövid ideig. Vándorfájdalmakat tapasztalhat testszerte. Sötétebb lehet a vizelete a méregtelenítés hatására.

 

Mit ajánlatos tenni vagy elkerülni a kezelést követően?

A méregtelenítő folyamatokat támogatja a tiszta víz ivása. Egyszerre ne igyon nagy mennyiséget, fél óránkét 1 dl elegendő. Ajánlott a séta. Fontos, hogy a kezelést követő napokban egyhuzamban ne üljön fél óránál tovább, tartson szünetet. A test természetes állapota a mozgás, így könnyebben áll helyre az egészséges állapot. Kerülje a forró és a túl hideg fürdőt, és a szaunát. 72 órán belül ne végezzen nehéz fizikai munkát, ne cipekedjen. Amikor jólesne, pihenjen. Figyeljen a testére.

 

És hogy hány kezelésre van szükség?

Ez állapottól és egyéntől függ. Minden ember csak a saját tempójában képes változni, gyógyulni. Általában néhány kezelés elegendő, ezt is megbeszéljük a találkozásunk alkalmával.

Várom szeretettel,

                          Dombovics Melinda

 

heart.jpg

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood pressure: What is normal

(ARooxerret, 2018.10.12 01:41)

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/trouver-cialis-pas-cher-paris/

Your Orient To Blood Exigencies Numbers

(ARooxerret, 2018.09.27 16:36)

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-france-online/